CareerSolution stelt graag enkele van haar loopbaancoaches aan u voor.

Zij zijn graag bereid om in een vrijblijvend gesprek de toegevoegde waarde van onze dienstverlening toe te lichten.

Marjan Smit is een ervaren, register loopbaancoach (NOLOC). Zij heeft gedegen ervaring met het verzorgen van outplacementtrajecten voor hoogopgeleiden uit de financiële wereld. Marjan gebruikt in de loopbaan- en coachgesprekken verschillende methodieken, met als doel om snel tot resultaat te komen. Zij mixt diepgang met relativering en humor. Door haar actuele kennis van de arbeidsmarkt geeft zij concrete adviezen die leiden tot een realistisch en passend vervolg van de loopbaan.

Sylvia Borghols

Sylvia Borghols is CMI-gecertificeerd Register Loopbaanadviseur en NOLOC Erkend Professional met veel ervaring op het gebied van loopbaan- en outplacementtrajecten en de complexe arbeidsmarktproblematiek van hoger opgeleiden. Bewustwording, initiatief nemen, keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen voor die keuzes vormen de kern van haar trajecten die concreet en actiegericht zijn.

Bud Bickes

“Outplacement doe je samen! Ik help mijn cliënt bij het (her)definiëren van diens wensen en mogelijkheden, de cliënt zet zich in om in beperkte tijd de volgende loopbaanstap te zetten. Samen maken wij een duidelijk en realistisch plan van actie."

Als loopbaanadviseur, oprichter en manager van een loopbaancentrum beschikt Bud over een jarenlange ervaring in het begeleiden en trainen van mensen en groepen die voor een belangrijke loopbaankeuze staan. Als consultant werving en selectie heef hij (de cultuur en recruitment van) talloze profit en nonprofit organisaties grondig leren kennen. Ook is hij een ervaren outplacementcoach. Zijn kennis en ervaring koppelt Bud aan een warme professionele benadering van zijn kandidaten.

Vivian Braat

Vivian: “Als loopbaancoach vind ik het leuk om je in beweging te krijgen en met beide benen in de realiteit te zetten. Door goed te luisteren, feedback te geven en te coachen kan ik je helpen antwoord te krijgen op vragen die spelen in het outplacementtraject.

Het doel is dat je weer op het juiste spoor komt en het gevoel hebt dat je zelf verder kan. Dit doe ik op een directe, intuïtieve, heldere en relativerende manier. Focus krijgen en resultaat behalen is belangrijk. De lol ervan inzien ook. Streef die dingen na in het werk waar je energie van krijgt en word vooral beter in die dingen waar je al goed in was. Dat geeft je kracht, flow en plezier in je werk.

Vivian is negen jaar lang intern loopbaanadviseur geweest in de bancaire sector. Daar heeft zij collega’s met loopbaan-, opleidings-, en ontwikkelvragen gecoacht. In sollicitatieprocedures nam zij assessments af bij zowel interne als externe kandidaten. Daarnaast was Vivian verantwoordelijk voor de outplacement in de organisatie.

Verder is Vivian geregistreerd Noloc (beroepsvereniging van loopbaanprofessionals) en CMI-B (Career Management Institute) gecertificeerd loopbaanprofessional”.

Caroline Hulshoff

De kracht van het kaderen en structuren biedt inzicht in zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Inzicht creëert beweging. De kaders worden gerealiseerd door de doortastende, onderzoekende en oplossingsgerichte aanpak van Caroline. Ze is gepassioneerd en geboeid in het vak, tevens maakt ze gebruikt van haar kennis als psycholoog, internationale achtergrond en werk ervaring. Het kaderen aan de hand van diverse perspectieven biedt inzichten in de benodigde stappen om vervolgens weloverwogen beslissingen te nemen en bewuste keuzes te realiseren. De haalbaarheid wordt tevens getoetst aan de hand van de arbeidsmarktbehoefte en aangepast waar nodig.

Arjan Geense

Arjan Geense werkt al vele jaren op het snijvlak van loopbaanontwikkeling/arbeidsmobiliteit, HR-advies voor in-, door- en uitstroom en opleiding & ontwikkeling in wisselende rollen (o.a. psycholoog arbeid & organisatie, (loopbaan) coach, re-integratie coach, interim HR-manager).
Volgt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op de voet. Het accent in de loopbaanbegeleiding van de afgelopen jaren heeft gelegen op HBO- en WO-functies.
Door zijn werk is hij bekend met uiteenlopende sectoren. Hij begeleidt kandidaten in verschillende fases van hun loopbaan.

Zijn aanpak kenmerkt zich door altijd het individu als uitgangspunt te nemen en betrokken, welwillend en vastberaden op maat het ontwikkeltraject vorm te geven. Opdrachten, waarbij de kandidaten zelf thuis aan de slag gaan, worden tijdens de gesprekken uitgediept. Er is ruime aandacht voor het persoonlijke ontwikkelproces zonder daarbij het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen. Arjan Geense is aangesloten bij de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals NOLOC en het NIP.

Det van Rooij

Det heeft ruime ervaring als projectleider, coach en HR adviseur. Sinds 2000 werkt zij als loopbaancoach, met name voor hoger opgeleiden. Als NOLOC Erkend Loopbaanprofessional en oplossingsgericht Coach staat ontwikkeling bij haar centraal. Zij stimuleert en motiveert de ander graag om tot de kern te komen. Vandaaruit is het gemakkelijker een baan te vinden die past. Het gaat om maatwerk, maar resultaat is belangrijk! Det is betrouwbaar, betrokken, kan goed luisteren en houdt een spiegel voor, met humor.

Esther van Vlijmen

“Jouw unieke verhaal is leidend voor het begeleidingstraject”. Nieuwe levens- en werkperspectieven staan centraal. Esther ondersteunt kandidaten bij het nemen van de hobbels om tot realistische keuzes te komen. Het zien en aanvaarden van persoonlijke en professionele mogelijkheden en onmogelijkheden, het concretiseren van aangeboren talenten en bewust worden van een blinde vlek creëert ruimte voor het verder bewegen op een carrière-pad. Het vinden van passend werk, een ander beroep, een nieuwe functie.

Esther heeft diverse opleidingen afgerond op het gebied van coaching, psychologie en opstellingen. Nu werkt Esther alweer 20 jaar als loopbaancoach van hoger opgeleiden.

Astrid Boogaart

“Heroriëntatie op je loopbaan doe je bij voorkeur niet alleen. Het samen zoeken naar wat je nodig hebt in deze fase van je werkend leven, onderzoeken wat je talenten zijn en hoe je die kunt inzetten om weer op een zingevende en passende manier aan het werk te gaan, dat is van toegevoegde waarde”.

Astrid werkt sinds 2007 als loopbaancoach voor hoger opgeleiden (HBO+) en kent de specifieke kenmerken van de arbeidsmarktproblematiek horende bij deze groep. Astrid heeft een stevige achtergrond die gebaseerd is op psychologisch begrip en inzicht, theoretische kennis en praktische toepasbaarheid. Rollen als manager, trainer, adviseur en executive coach in het WO/HBO-onderwijs en bedrijfsleven geven haar een goed inzicht, zowel in de cultuur als de eisen van het onderwijs/bedrijfsleven en hebben veel ervaring opgeleverd op het gebied van resultaatgericht coachen.

De aanpak van Astrid is doelgericht, persoonlijk en op maat gesneden. Steunend, vragend, adviserend en spiegelend. Zij heeft 13 jaar ervaring als loopbaan- en re-integratiecoach bij het begeleiden outplacement voor midden- en hoger opgeleiden en als trainer op het gebied van competentieontwikkeling in werksituaties en ter voorbereiding op psychologische assessments.

Grace Flohr

Door haar veelzijdige werkervaring in overheid, onderwijs en het bedrijfsleven in diverse rollen en branches, haar vrijwilligerswerk in maatschappelijke dienstverlening, haar coachende kwaliteiten is Grace inzetbaar als allround inzetbare loopbaan- en outplacementcoach. Grace coacht vooral op wat men wel kan en is erop gericht als coach het beste uit mensen naar boven te halen. Zij is toegankelijk en vriendelijk, maar kan ook de vinger op de zere plek leggen. Haar benadering typeert zich als betrokken, professioneel en doelgericht. De pragmatische insteek, de flexibiliteit in inzet en het bieden van maatwerk tijdens het traject zijn haar sterke punten. Het benutten van kansen, reflecteren op eigen bekwaamheden en hervinden van nieuwe mogelijkheden zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt.


Heeft u meer interesse in onze dienstverlening? Kijk op reintegratie 2e spoor voor informatie over reintegratie dienstverlening of op outplacement traject voor meer informatie over onze outplacement dienstverlening.  Of maak direct een afspraak op een van onze locaties. CareerSolution heeft 14 locaties in Nederland. Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt. Zo heeft CareerSolution onder andere vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.