Outplacement Amsterdam Vondelpark

Bezoek ons kantoor in Amsterdam:

Outplacement Amsterdam Vondelpark :
Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam
info@careersolution.nl

Op zoek naar een nieuwe functie? CareerSolution outplacement en re-integratie helpt u graag weer op weg. Onze loopbaancoaches helpen u snel weer op weg door samen met u op zoek te gaan naar een nieuwe baan. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze loopbaancoaches. 

Outplacement Amsterdam Vondelpark

Van Eeghenlaan 27,
1071 EN Amsterdam

Outplacement en Re-integratie in Amsterdam

Onze outplacement specialisten zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden. Bij CareerSolution in Amsterdam bent u verzekerd van deskundige outplacement en re-integratie 2e spoor begeleiding! U vindt ons op de Van Eeghenlaan 27, vlakbij het Vondelpark in Amsterdam.

Onze vestigingen

Voor outplacement en re-integratie kunt u terecht op één van onze vestigingen in: Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Groningen. Graag ontvangen wij u op één van onze vestigingen. CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacement bureau. Onze opdrachtgevers bestaan uit zowel individuele kandidaten als organisaties (zowel profit als non-profit).

Wij denken altijd met u mee en zetten ons brede netwerk in. Hiermee gaan wij samen met u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een baan die écht bij u past! Voor outplacement of re-integratie 2e spoor kunt u terecht bij Outplacement Amsterdam, locatie Vondelpark. CareerSolution helpt u bij het vinden van een geschikte oplossing voor uw arbeidsvraagstukken en –problemen. Vanuit uw kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden gaan wij opzoek naar een passende functie, uw specifieke loopbaanwensen spelen hierin uiteraard ook een belangrijke rol.  Onze deskundigen zorgen in ieder geval ervoor dat u snel weer aan het werk kunt en een passende functie krijgt!

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor outplacement of re-integratie 2e spoor bij Outplacement Amsterdam Vondelpark? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze loopbaancoaches. Onze loopbaantrajecten zijn maatwerk en wij staan altijd graag voor u klaar om in een vrijblijvend gesprek de wensen met betrekking tot het gewenste outplacement traject te bespreken.

Kom langs bij ons outplacementbureau vlakbij het Vondelpark of bel 085-8885-143. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@careersolution.nl. Wij zijn u graag van dienst!