Outplacement Amsterdam Vondelpark

Bezoek ons kantoor in Amsterdam:

Outplacement Amsterdam Vondelpark :
Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam
info@careersolution.nl

Op zoek naar een nieuwe functie? Onze loopbaancoaches helpen u snel weer op weg door samen met u op zoek te gaan naar een nieuwe baan. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze loopbaancoaches. 

Outplacement Amsterdam Vondelpark

Van Eeghenlaan 27,1071 EN Amsterdam

Outplacement en Re-integratie in Amsterdam

Onze outplacement specialisten zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden. Bij CareerSolution in Amsterdam bent u verzekerd van deskundige outplacement en re-integratie 2e spoor begeleiding! U vindt ons op de Van Eeghenlaan 27, vlakbij het Vondelpark in Amsterdam.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor outplacement of re-integratie 2e spoor bij Outplacement Amsterdam Vondelpark? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze loopbaancoaches. Onze loopbaantrajecten zijn maatwerk en wij staan altijd graag voor u klaar om in een vrijblijvend gesprek de wensen met betrekking tot het gewenste outplacement traject te bespreken.

Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar op 085-8885-143. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@careersolution.nl. Wij zijn u graag van dienst!