Outplacement Amsterdam 

Komt u in aanmerking voor een reintegratie tweede spoor traject of voor outplacement? Bel of mail ons voor een afspraak op ons kantoor in Amsterdam. Ons kantoor is goed te bereiken en te vinden in de buurt van het Vondelpark:

Outplacement Amsterdam

Reintegratie tweede spoor

CareerSolution Vondelpark :
Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam
info@careersolution.nl

Op zoek naar een nieuwe functie? Onze loopbaancoaches helpen u snel weer op weg door samen met u op zoek te gaan naar een nieuwe baan. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze loopbaancoaches. 

Outplacement Amsterdam Vondelpark

Van Eeghenlaan 27,1071 EN Amsterdam

Outplacement en Re-integratie in Amsterdam

Onze outplacement specialisten zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden. Bij CareerSolution in Amsterdam bent u verzekerd van deskundige outplacement en re-integratie 2e spoor begeleiding! U vindt ons op de Van Eeghenlaan 27, vlakbij het Vondelpark in Amsterdam.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor outplacement of re-integratie 2e spoor bij Outplacement Amsterdam Vondelpark? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze loopbaancoaches. Onze loopbaantrajecten zijn maatwerk en wij staan altijd graag voor u klaar om in een vrijblijvend gesprek de wensen met betrekking tot het gewenste outplacement traject te bespreken.

Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar op 085-8885-143. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@careersolution.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Outplacement Amsterdam

CareerSolution Amsterdam: outplacement voor hoger opgeleiden

CareerSolution is een outplacementbureau met 14 vestigingen in heel Nederland. Onze specialisten begeleiden werknemers op een professionele wijze naar nieuw en passend werk. Voor onze locatie Amsterdam is outplacement van boventallige werknemers, of werknemers die zijn vastgelopen in hun functie, dagelijkse kost. Naast organisaties en werkgevers weten ook hoger opgeleiden ons te vinden in hun zoektocht naar een nieuwe en passende functie. Wij werken resultaatgericht, effectief en pragmatisch.

Op zoek naar outplacement in Amsterdam? CareerSolution begeleidt bij de volgende stap in uw carrière. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u contact opnemen met CareerSolution Amsterdam. 

Outplacement Amsterdam voor werknemers

Bent u werkzaam in Amsterdam en op zoek naar professionele begeleiding tijdens een outplacementtraject? CareerSolution heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van hoger opgeleiden door middel van een outplacementtraject. Wij zijn goed bekend met het werkveld van hoger opgeleiden en richten ons op een effectieve en snelle begeleiding naar nieuw werk. Werk dat bij u past, dat weerspiegeld wie u bent, en waar u kansen, mogelijkheden en een toekomst ziet. Uw kwaliteiten staan altijd voorop.

Outplacement heeft vele voordelen voor werknemers. Zo kunt u de periode bij uw huidige werkgever in een fijne en positieve sfeer afronden maar weet u zich ook verzekerd van een nieuwe en passende uitdaging wanneer uw overeenkomst tot een eind komt.

Dit zorgt dat u met een positieve instelling ook de laatste dagen bij uw huidige werkgever kunt afronden en ondertussen met onze loopbaancoaches de volgende stappen van uw carrière vormgeeft.

Tevens kunt u met outplacement op een positieve manier reageren op een ontslag en zelf de regie behouden.

Bent u werkgever en op zoek naar een outplacementbureau in Amsterdam om een van uw medewerkers te ondersteunen in de zoektocht naar een nieuwe baan? Uiteraard staat CareerSolution voor u klaar. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte en kennismaking contact op met onze specialisten voor outplacement in Amsterdam.

Redenen voor een outplacementtraject

Voor een outplacement in Amsterdam kunnen verschillende aanleidingen zijn. Soms wijzigt de inhoud van een functie in de loop der jaren en bent u nu tot de conclusie gekomen dat de functie niet meer bij u past. Of er heeft zich op het werk een situatie of conflict voorgedaan waardoor u nu niet meer kan functioneren binnen de organisatie.

Maar ook wanneer u door een reorganisatie op zoek moet naar een nieuwe baan, kunt u terecht bij CareerSolution Amsterdam. Samen bekijken wij graag de mogelijkheden voor een outplacement in Amsterdam en omgeving. We maken een plan van aanpak en gaan op basis van uw kwaliteiten op zoek naar een nieuwe baan.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wellicht vraagt u zich af wat outplacement inhoudt. Outplacement is een ander woord voor ondersteuning of hulp bij het vinden van een nieuwe uitdaging. CareerSolution is een outplacementbureau in Amsterdam en wij gaan u helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. Daarbij krijgt u professionele ondersteuning van onze coaches.

Kennismaken en maatwerk

Ons outplacementtraject start natuurlijk niet zonder een persoonlijke kennismaking. Wij ontvangen u graag op een van onze vestigingen in Amsterdam. Outplacement door CareerSolution Amsterdam is de start van uw nieuwe toekomst.

Na onze kennismaking ontwikkelen wij een maatwerkoplossing voor uw situatie. Tijdens uw traject heeft u steeds contact met een coach en dat is ook degene die u, tijdens individuele coachingssessies, helpt met inzicht, overzicht en toekomstperspectief. Komt u uit het onderwijs en bent u op zoek naar outplacement? Kijk dan op de website van Onderwijs-Herstart, specialisten in outplacement voor het onderwijs.

Naast coaching bestaat outplacement bij CareerSolution Amsterdam uit verschillende trajectonderdelen die sturing geven aan het proces. Zo kunt u sollicitatietrainingen volgen, zich oriënteren op de arbeidsmarkt, uw kerncompetenties ontdekken of effectief netwerken.

Wilt u kennismaken met onze professionele academisch geschoolde coaches?

We nodigen u van harte uit op onze vestiging in Amsterdam. Neem direct telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Kosten voor outplacement in Amsterdam

De kosten voor outplacement in Amsterdam hangen samen met de duur en de intensiteit van het traject. Voor ieder traject maken wij een offerte op maat omdat elk outplacementtraject maatwerk betreft. Voorafgaand aan het traject heeft u natuurlijk duidelijkheid over de kosten.

Het budget dat beschikbaar is voor uw outplacement in Amsterdam, wordt veelal in de vaststellingsovereenkomst met uw werkgever vastgelegd.

Soms is het zo dat er een bepaald bedrag beschikbaar is voor uw outplacement en kunt u zelf een outplacementbureau inschakelen. Uiteraard is ook de transitievergoeding in te zetten voor een outplacementtraject. Goede hulp bij ontslag is enorm waardevol en kan zorgen dat u sneller een nieuwe baan vindt, die ook nog beter bij u past.

Outplacement voor werkgevers in Amsterdam

Voor werkgevers is een ontslag of medewerker die vastloopt een uitzonderlijke situatie. CareerSolution Amsterdam heeft voor elk type medewerker het juiste traject en biedt werkgevers duidelijkheid over de rechten en plichten in deze situatie. Wij hebben ruime ervaring met outplacement in Amsterdam en omgeving bij verschillende bedrijven zowel in de profit als in de non-profit sector.

Onze persoonlijke, effectieve en resultaatgerichte aanpak, sluit naadloos aan bij onze doelgroep van hoger opgeleid personeel. Voor u als werkgever staat goed werkgeverschap uiteraard voorop en het bieden van een outplacementtraject is daar zeker onderdeel van.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over outplacement voor uw medewerkers? Neem dan contact op met de specialisten van CareerSolution Amsterdam.

We maken graag een offerte op maat voor uw aanvraag en weten voor elke uitdaging een oplossing te vinden. Onze aanpak is effectief en resultaatgericht.