Outplacement Breda

Bezoek CareerSolution outplacement en reintegratie in Breda:
Outplacement Breda
Oranjesingel 11
4811 CM Breda
085-8885-143 (centraal telefoonnummer)
info@careersolution.nl

Bent u op zoek naar een deskundig outplacementbureau in Breda en bent u hoger opgeleid? U bent bij CareerSolution aan het juiste adres! Onze deskundigen helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor al uw arbeidsproblemen- en vraagstukken. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze loopbaancoaches.

Onze re-integratie en outplacement trajecten zijn maatwerk en wij begrijpen dat u eerst vrijblijvend uw wensen met betrekking tot het traject met ons wil bespreken. U kunt daarom (op afspraak) langskomen voor een oriëntatiegesprek. U vindt ons aan de Oranjesingel 11 in Breda.

Outplacement Breda

Oranjesingel 11,
4811 CM Breda

Outplacement Breda

Door onze specialisatie in loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden is CareerSolution in staat om juist voor deze doelgroep aansprekende resultaten te behalen. Zo vinden jaarlijks meer dan 80% van onze kandidaten een nieuwe passende baan. Wilt u na uw opleiding meteen aan de slag gaan? Bent u op zoek naar een nieuwe functie? Of bent u helaas werkloos geworden? Bij Outplacement Breda bent u verzekerd van professionele hulp en krijgt u de juiste ondersteuning in het vinden van passende arbeid. Wij kennen alle ins en outs van de huidige arbeidsmarkt en kunnen u deskundige begeleiding bieden bij uw zoektocht naar een nieuwe baan.

Wij zetten ons brede netwerk in en gaan samen met u opzoek naar een passende baan! CareerSolution zet zich altijd proactief in waardoor u snel weer aan het werk kunt. Wij leggen duidelijke en heldere afspraken tussen kandidaat en opdrachtgever vast.

Meer informatie

Wilt u vrijblijvend komen kennismaken? Het kantoor van CareerSolution Breda zit gevestigd aan de Oranjesingel en is zowel met de auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Door te bellen naar 085-885-758 kunt u eenvoudig een afspraak maken met een van onze coaches. Tevens kunt u een e-mail sturen naar info@careersolution.nl of ons contactformulier invullen.

U kunt bij ons terecht op één van onze 13 vestigingen in Nederland. U vindt ons in Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Groningen. CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacement bureau.