Outplacement Den Bosch

Bezoek ons kantoor in Den Bosch:

Outplacement en reintegratie 2e spoor Den Bosch:
Victorialaan 15
5213 JG ‘s-Hertogenbosch

085-8885-143 (centraal telefoonnummer)
info@careersolution.nl

Op zoek een outplacement of re-integratie bureau? CareerSolution is hét outplacementbureau in Den Bosch en omgeving. Wij weten exact wat er speelt op de huidige arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden. 

Outplacement en reintegratie 2e spoor Den Bosch

Victorialaan 155213 JG ‘s-Hertogenbosch

Bij CareerSolution Outplacement Den Bosch bent u verzekerd van professionele outplacement begeleiding en krijgt u de juiste ondersteuning in het vinden van passende arbeid. Wij kennen alle ins en outs van de huidige arbeidsmarkt en kunnen u deskundige begeleiding bieden bij uw zoektocht naar een nieuwe baan. Wij gaan vanuit uw kwaliteiten, specifieke loopbaanwensen en ontwikkelingsmogelijkheden op zoek. Onze trajecten voor re-integratie 2e spoor en outplacement zijn vrijwel altijd maatwerk. Op afspraak kunt u vrijblijvend bij ons langskomen om uw wensen m.b.t. het traject te bespreken.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor outplacement of re-integratie 2e spoor bij CareerSolution?

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze loopbaancoaches.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel naar 085-8885-143 om een afspraak maken met één van onze loopbaancoaches. U kunt ook een e-mail sturen naar info@careersolution.nl of op de contactpagina ons contactformulier invullen.

CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacement bureau met 13 vestigingen in Nederland. U vindt ons in: Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Groningen.