Outplacement Den Bosch

Bezoek ons kantoor in Den Bosch:

Outplacement en reintegratie 2e spoor Den Bosch:
Victorialaan 15
5213 JG ‘s-Hertogenbosch

085-8885-143 (centraal telefoonnummer)
info@careersolution.nl

Op zoek een outplacement of re-integratie bureau? CareerSolution is hét outplacementbureau in Den Bosch en omgeving. Wij weten exact wat er speelt op de huidige arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden. Zo vinden jaarlijks meer dan 80% van onze kandidaten een nieuwe passende baan.

Outplacement en reintegratie 2e spoor Den Bosch

Victorialaan 155213 JG ‘s-Hertogenbosch

Bij CareerSolution Outplacement Den Bosch bent u verzekerd van professionele outplacement begeleiding en krijgt u de juiste ondersteuning in het vinden van passende arbeid. Wij kennen alle ins en outs van de huidige arbeidsmarkt en kunnen u deskundige begeleiding bieden bij uw zoektocht naar een nieuwe baan. Wij gaan vanuit uw kwaliteiten, specifieke loopbaanwensen en ontwikkelingsmogelijkheden op zoek. Onze trajecten voor re-integratie 2e spoor en outplacement zijn vrijwel altijd maatwerk. Op afspraak kunt u vrijblijvend bij ons langskomen om uw wensen m.b.t. het traject te bespreken.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor outplacement of re-integratie 2e spoor bij Outplacement Den Bosch?

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze loopbaancoaches.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel naar 085-8885-143 om een afspraak maken met één van onze loopbaancoaches. U kunt ook een e-mail sturen naar info@careersolution.nl of op de contactpagina ons contactformulier invullen.

CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacement bureau met 13 vestigingen in Nederland. U vindt ons in: Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Groningen.