Outplacement Eindhoven

Bezoek ons kantoor in Eindhoven:

Outplacement en reintegratie 2e spoor in Eindhoven:
Kennedyplein 200
5611 TZ Eindhoven
085-8885-143 (centraal telefoonnummer)
info@careersolution.nl

Bent op zoek naar outplacement of re-integratie 2e spoor begeleiding? Voor outplacement en re-integratie in Eindhoven bent u bij CareerSolution aan het juiste adres. 

Outplacement en reintegratie 2e spoor in Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 TZ Eindhoven

Outplacement, loopbaanbegeleiding en reintegratie 2e spoor

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot outplacement of re-integratie 2e spoor? Of wilt u vrijblijvend langskomen om kennis te maken? Graag verwelkomen wij u op onze vestiging in Eindhoven. Het kantoor van CareerSolution outplacement Eindhoven is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Wilt u meteen een vrijblijvende afspraak maken met een loopbaancoach? Dat kan eenvoudig door ons centrale nummer te bellen: 085-8885-143 of een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst!

U kunt voor outplacement en re-integratie terecht op één van onze 14 vestigingen in Nederland. U vindt ons in Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Heerhugowaard, Eindhoven en Groningen. CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacement bureau.