Outplacement Eindhoven

Bezoek ons kantoor in Eindhoven:

Outplacement en reintegratie 2e spoor in Eindhoven:
Fellenoord 130
5611 ZB Eindhoven
085-8885-143 (centraal telefoonnummer)
info@careersolution.nl

Bent op zoek naar outplacement of re-integratie 2e spoor begeleiding? Voor outplacement en re-integratie in Eindhoven bent u bij CareerSolution aan het juiste adres. Wij zijn succesvol in outplacement en re-integratie voor hoger opgeleiden. nieuwe passende baan.

Outplacement en reintegratie 2e spoor in Eindhoven

Fellenoord 130,
5611 ZB Eindhoven

Outplacementbureau Eindhoven

Onze re-integratie en outplacement trajecten zijn altijd maatwerk. Onze deskundigen  staan altijd voor u klaar en helpen u bij het vinden van een oplossing voor uw arbeidsproblemen en –vraagstukken. Wij kennen alle ins en outs van de huidige arbeidsmarkt en kunnen u deskundige begeleiding bieden bij uw zoektocht naar een nieuwe baan. U kunt bij ons op afspraak vrijblijvend langskomen voor een oriëntatiegesprek om uw wensen met betrekking tot het traject te bespreken. Wij helpen u graag verder op weg! U vindt ons op Fellenoord 130 in Eindhoven.

Loopbaanbegeleiding

Onze outplacement en re-integratie specialisten zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden. Wilt u na uw opleiding meteen aan de slag gaan? Bent u op zoek naar een nieuwe functie? Of bent u helaas werkloos geworden? Bij CareerSolution Outplacement Eindhoven bent u verzekerd van professionele hulp en krijgt u de juiste ondersteuning in het vinden van passende arbeid. Wij maken duidelijke en heldere afspraken met zowel de kandidaat als de opdrachtgever. CareerSolution zet zich altijd proactief in en wij zorgen ervoor dat u snel weer aan het werk kunt binnen een passende functie!

Meer informatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot outplacement of re-integratie 2e spoor? Of wilt u vrijblijvend langskomen om kennis te maken? Graag verwelkomen wij u op onze vestiging in Eindhoven. Het kantoor van CareerSolution outplacement Eindhoven is gevestigd aan de Fellenoord en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Onze loopbaan coaches staan graag voor u klaar om uw wensen met betrekking tot het gewenste outplacement traject te bespreken. Wilt u meteen een vrijblijvende afspraak maken met een loopbaancoach? Dat kan eenvoudig door ons centrale nummer te bellen: 085-8885-143 of een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst!

U kunt voor outplacement en re-integratie terecht op één van onze 13 vestigingen in Nederland. U vindt ons in Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Groningen. CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacement bureau.