Outplacement en reintegratie in Groningen

Helaas hebben wij op dit moment tijdelijk geen coaches beschikbaar in Groningen

Outplacement Groningen:
Kleine Pelsterstraat 9
Werkplek 9
9711 KN Groningen
085-8885-143 (centraal telefoonnummer)
info@careersolution.nl

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor outplacement of re-integratie 2e spoor in Groningen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. CareerSolution outplacement Groningen is hét bureau in Groningen en omgeving met een hoge klanttevredenheid en een groot aantal succesvolle trajecten voor zowel individuele kandidaten als profit en non-profit organisaties.. Wij kennen alle ins en outs van de huidige arbeidsmarkt en kunnen u deskundige begeleiding bieden bij uw zoektocht naar een nieuwe baan.

Outplacement Groningen

Kleine Pelsterstraat 9,9711 KN GroningenWerkplek 9

Outplacement en re-integratie 2e spoor

Het kantoor van CareerSolution outplacement en re-integratie is gevestigd in de binnenstad van Groningen, aan de Kleine Pelsterstraat 9. CareerSolution gaat vanuit uw specifieke loopbaanwensen, kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden op zoek.

Op weg naar passende arbeid

De specialisten van CareerSolution helpen u met het zoeken naar een nieuwe, passende baan. Dit kan een baan zijn in dezelfde branche waar u voorheen werkzaam was, maar dit kan ook een baan zijn in een compleet ander werkveld. Misschien heeft u er zelfs wel aan gedacht om zelfstandig ondernemer te worden.

Outplacement en reintegratie 2e spoor begeleiding

Onze outplacement en reintegratie coaches zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden. Bent u op zoek naar een nieuwe functie? Bij Outplacement Groningen bent u verzekerd van professionele begeleiding en krijgt u de juiste ondersteuning in het vinden van een nieuwe passende functie. Er wordt zowel met de opdrachtgever als de kandidaat duidelijke en heldere afspraken gemaakt.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden bij CareerSolution voor Outplacement en re-integratie in Groningen? Wij staan altijd graag voor u klaar om uw wensen met betrekking tot het gewenste outplacement traject te bespreken. Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze loopbaancoaches! Dat kan eenvoudig door ons centrale nummer te bellen: 085-8885-143 of een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen. Wij zijn u altijd graag van dienst.

CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot outplacement en re-integratie bureau en u kunt bij ons terecht op één van de 13 vestigingen in Nederland.