Outplacement Haarlem

Bezoek ons CareerSolution kantoor in Haarlem:
Outplacement en reintegratie Haarlem:
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem
085-8885-143 (centraal telefoonnummer)
info@careersolution.nl

CareerSolution verzorgt outplacement en re-integratie 2e spoor trajecten voor hoger opgeleiden in Haarlem.  Wij kennen alle ins en outs van de huidige arbeidsmarkt en kunnen u deskundige begeleiding bieden bij uw zoektocht naar een nieuwe baan. Doordat CareerSolution zich specifiek heeft toegelegd op de loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden is zij in staat om voor die doelgroep zeer aansprekende resultaten te behalen. Zo vinden jaarlijks meer dan 80% van onze kandidaten een nieuwe passende baan!

Outplacement en reintegratie Haarlem

Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

Outplacement Haarlem

CareerSolution ontwikkelt maatwerktrajecten voor re-integratie en outplacement en u mag op afspraak vrijblijvend bij ons langskomen voor een oriëntatie gesprek, zodat u uw wensen m.b.t. het re-integratie of outplacement traject kan bespreken. Graag helpen wij u weer op weg! U vindt ons aan de Nieuwe Gracht 3, in Haarlem.

Loopbaanbegeleiding

Wij denken graag met u mee en gaan samen met u opzoek naar een passende baan. Wij beschikken over een zeer breed netwerk en onze deskundigen staan altijd voor u klaar. Wij helpen u graag bij het vinden van een oplossing voor al uw arbeidsvraagstukken en problemen. Onze outplacement en re-integratie 2e spoor specialisten zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden. Vanuit uw specifieke loopbaanwensen, uw kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden gaan wij opzoek. Er worden altijd duidelijke en heldere afspraken gemaakt met zowel de opdrachtgever al de kandidaat.  CareerSolution zet zich proactief in  en wij zorgen ervoor dat u snel weer aan het werk kunt en een passende functie krijgt!

Outplacement en re-integratie 2e spoor

CareerSolution outplacement Haarlem is gevestigd aan de Nieuwe Gracht en is zowel met openbaar vervoer als de auto goed te bereiken. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken met één van onze loopbaancoaches? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl of te bellen naar ons centrale telefoonnummer 085-8885-143. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. CareerSolution verwelkomt u graag voor een vrijblijvende kennismaking.
Voor outplacement en re-integratie kunt u terecht bij CareerSolution, op één van de 13 vestigingen in Nederland. U vindt ons in Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Groningen. CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacement bureau.