Outplacement Haarlem

Bezoek ons CareerSolution kantoor in Haarlem:
Outplacement en reintegratie Haarlem:
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem
085-8885-143 (centraal telefoonnummer)
info@careersolution.nl

CareerSolution verzorgt outplacement en re-integratie 2e spoor trajecten voor hoger opgeleiden in Haarlem.  Wij kennen alle ins en outs van de huidige arbeidsmarkt en kunnen u deskundige begeleiding bieden bij uw zoektocht naar een nieuwe baan. Doordat CareerSolution zich specifiek heeft toegelegd op de loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden is zij in staat om voor die doelgroep zeer aansprekende resultaten te behalen. Zo vinden jaarlijks meer dan 80% van onze kandidaten een nieuwe passende baan!

outplacement Haarlem

Outplacement en reintegratie Haarlem

Nieuwe Gracht 32011 NB Haarlem

Outplacement Haarlem

CareerSolution verzorgt re-integratie en outplacement trajecten waarbij individuele coaching centraal staat. Graag helpen wij u weer op weg! U vindt ons aan de Nieuwe Gracht 3, in Haarlem. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Outplacement en re-integratie 2e spoor

CareerSolution is gevestigd aan de Nieuwe Gracht en is zowel met openbaar vervoer als de auto goed te bereiken. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken met één van onze loopbaancoaches? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl of te bellen naar ons centrale telefoonnummer 085-8885-143. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina.

CareerSolution verwelkomt u graag voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor outplacement en re-integratie kunt u terecht bij CareerSolution, op één van de 13 vestigingen in Nederland. U vindt ons in Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Groningen. CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacement bureau.