Outplacement Rotterdam

 Maak een afspraak op onze locatie in Rotterdam:
CareerSolution Rotterdam:
Elektroweg 11z
3051 NB Rotterdam
085-8885-143 (centraal telefoonnummer)
info@careersolution.nl

Voor outplacement en re-integratie tweede spoor in Rotterdam bent u bij CareerSolution aan het juiste adres. CareerSolution Outplacement en reintegratie heeft een ruime ervaring in het verzorgen van zowel outplacement als reintegratie tweede spoor voor hoger opgeleiden. 

Outplacement Rotterdam

Outplacement en reintegratie tweede spoor Rotterdam

Elektroweg 11z,3051 NB Rotterdam

Outplacement en reintegratie tweede spoor

CareerSolution denkt met u mee. Samen met u gaan we op zoek naar een baan die écht bij u past!  Onze ervaren loopbaan coaches helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor al uw vraagstukken.

Meer informatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot outplacement of reintegratie tweede spoor? Bel ons voor meer informatie. De algemeen manager van CareerSolution staat u graag te woord.

Wilt u meteen een vrijblijvende afspraak maken met een loopbaancoach?  Dat kan eenvoudig door ons centrale nummer te bellen: 085-8885-143 of een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst!

Contactformulier CareerSolution
Outplacementbureau CareerSolution Rotterdam

Kom je in aanmerking voor outplacement in Rotterdam?

CareerSolution Outplacement Rotterdam richt zich specifiek op hoger opgeleiden. Juist door deze specialisatie is CareerSolution in staat om aansprekende resultaten te bereiken. Niet alleen op het gebied van slagingspercentage maar ook qua klanttevredenheid worden jaarlijks mooie resultaten behaald.

Komt u in aanmerking voor reintegratie tweede spoor of wenst u als werkgever meer informatie over de reintegratie tweede spoor trajecten van CareerSolution kijk dan hier op onze website voor meer informatie.

Hoe komt het outplacement tot stand?

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Naast het kennismaken is dit gesprek met name bedoeld om helder te krijgen welke onderdelen het best passend zijn in het outplacement en waar de focus op komt te liggen van de individuele coaching gesprekken. Klanten van CareerSolution outplacement Rotterdam mogen altijd rekenen op een outplacement traject waarbij gewerkt wordt met een vaste gecertificeerd outplacement coach. Een coach die uiteraard ook opgeleid is als loopbaan coach.

Hoe ziet het outplacement programma eruit?

Meestal bestaat een outplacement traject bestaat uit 4 elkaar opvolgende fasen: ontslagverwerking (indien nodig), arbeidsmarkt oriëntatie, netwerken/jobsearch en het actief benaderen van de arbeidsmarkt. Zo werk je met jouw persoonlijke aan zelfreflectie, verken je je actuele positie op de arbeidsmarkt. Verder wordt je actief ondersteund bij het daadwerkelijk verwerven van de nieuwe functie. Elke kandidaat wordt gestimuleerd om keuzes te maken die gaan leiden tot een duurzaam arbeidsverband zodat de loopbaan vervolgd kan worden met een nieuwe functie waar je als werknemer perfect tot je recht komt.

Hoe effectief is outplacement?

Uit onderzoek is gebleken dat outplacement effectief is. Gemiddeld vinden bij outplacement 67% van alle kandidaten een nieuwe baan. Bij CareerSolution Outplacement Rotterdam liggen deze cijfers nog veel hoger. Jaarlijks kunnen wij in Rotterdam meer dan 85% van onze trajecten succesvol afsluiten.

Bij CareerSolution wordt u niet van de ene workshop naar de andere gestuurd. Wij bieden gerichte trajecten waarbij u werkt met een vaste ervaren outplacement coach. De workshops die wij bij CareerSolution bieden zijn aanvullend op deze coaching en altijd complementair met het outplacement traject.

Zowel werkgever als werknemer kunnen opdrachtgever zijn voor het outplacement.. De kern van de outplacement trajecten bij CareerSolution  ligt in de individuele outplacement coaching onder begeleiding van een ervaren gecertificeerde coach. Door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijgt een indruk over het te belopen traject. U stelt samen met uw coach een plan van aanpak samen, dat compleet is afgestemd op uw wensen en persoonlijke situatie. Indien er overeenstemming is over het outplacement traject dan kunnen de volgende onderdelen deel uitmaken van het outplacement:

  • Jobsearching & Jobhunting 

Uw vaste outplacement coach biedt kandidaten op onze locatie in Rotterdam ondersteuning bij het zoeken naar de geschikte vacatures. Met behulp van de tips en adviezen zoeken kandidaten gericht naar passende functies. Tevens kunnen zij gebruikmaken van de Jobsearch applicatie Jobdigger, hiermee vinden kandidaten passende vacatures voordat ze op de reguliere vacaturemarkt gepresenteerd worden. kom langs op onze vestiging van CareerSolution Outplacement Rotterdam voor een kennismaking!

  • Arbeidsmarktorientatie

Tijdens deze fase oriënteren kandidaten zich op hun persoonlijke mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Hieruit volgt een gericht beroepsadvies dat is afgestemd op de kerncompetenties van de kandidaat en de actuele situatie op de arbeidsmarkt.

  • Loopbaan en/of persoonlijkheidstesten

Waar liggen uw wensen en kansen en hoe kan u een breder perspectief krijgen op uw situatie? Hoe is uw zelfbeeld, welke mogelijkheden sluiten aan bij uw kwaliteiten en werkervaring en waar liggen beperkingen? Dit alles kan ondersteund worden door de inzet van specifiek geselecteerde testen.

  • Actieve benadering van de arbeidsmarkt

Kandidaten mogen rekenen op een actieve ondersteuning bij het selecteren van passende vacatures en bij het schrijven van een succesvolle brief en cv. Tijdens een van de gesprekken met de outplacement coach of via telefoon en mail worden sollicitaties optimaal voorbereid. Bovendien worden schriftelijke presentaties en gespreksvaardigheden geoptimaliseerd door training. 

If you have an international background and are interested in an outplacement program in english please check our website about our english outplacement services.