Jonge honden helpen oude rotten op de arbeidsmarkt

Hoogopgeleide 65+ professionals verenigen zich in het netwerk GoodOld65 en stellen zich tegen betaling beschikbaar voor de arbeidsmarkt. Ze worden ondersteund door jonge professionals uit hetzelfde vakgebied.

Dit initiatief is mede bedacht door enkele bureaus die gespecialiseerd zijn in outplacement, jobhunting en de bemiddeling van hoog opgeleiden.

Ruime ervaring
De professionals van GoodOld65 hebben vaak een ruime ervaring bijvoorbeeld als ingenieur, ondernemer, manager, leidinggevende, coach, trainer of binnen een andere professie.

Naar eigen zeggen, zijn ze expert op het gebied van financiën, HRM, arbeidsrecht, marketing, verkoop, kwaliteit, communicatie, projectleiding, logistiek, facilitair, techniek, productie, service of automatisering.

Jonge geleerd is oud gedaan
De oudere professionals zijn inzetbaar als tijdelijke invulling van moeilijk vervulbare vacatures of bij complexe vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van techniek, energie of financiën.

De oudere professionals hebben in veel gevallen hun schaapjes al op het droge of hebben minder de behoefte om `voor het grote geld te gaan`. Het inhuren van hun expertise kan daarom ook financieel interessant zijn.

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies voor het optimaal functioneren van deze site. Door gebruik te maken van deze website, stemt u hiermee in.