Loopbaancoach Eindhoven

Loopbaancoach Eindhoven

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Eindhoven? Loop je vast in je werk? Ben je op zoek naar meer uitdaging op je werk? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een eventuele carrièreswitch of ben je op zoek naar een nieuwe baan? In al deze gevallen kan loopbaancoaching jou op weg helpen. Bij CareerSolution Eindhoven vindt u een geschikte loopbaancoach om mee te werken. Onze loopbaancoaches in Eindhoven kunnen u helpen met outplacement, reintegratie 2e spoor of met loopbaanadvies trajecten.

Wil je weten wat onze loopbaancoach in Eindhoven voor je kan betekenen? Waarom het zo nuttig kan zijn, of het iets voor jou is? En wordt deze dienst vergoed door de zorgverzekeraar of werkgever? Op onze website krijg je antwoord op al deze vragen. Loopbaancoaching staat voor begeleiding bij het maken van een optimale loopbaankeuze waarbij rekening gehouden wordt met iemands persoonlijke capaciteiten.

Loopbaancoach EindhovenWaar kun je onze loopbaancoach in Eindhoven vinden?

CareerSolution Loopbaancoaching

Kennedyplein 200, 5611 TZ Eindhoven

tel: 085-8885-143

Voor wie is een loopbaancoach in Eindhoven geschikt?

Iedereen die momenteel werkzaam is of op zoek is naar een baan kan baat hebben bij jobcoaching. Wil je meer weten over de situaties waarin jobcoaching vaak wordt ingezet? Hieronder geven we je een lijst met voorbeelden:

– Je komt in aanmerking voor outplacement

– Je bent niet zeker van wat je precies op het gebied van werk wil;

– Je wilt meer inzicht krijgen in wie jij bent als persoon;

– Je hebt moeite om met plezier naar je werk te gaan;

– Je voelt veel routine en verveling tijdens je dagelijkse taken;

– Je wil gericht op zoek gaan naar een andere, beter passende baan;

– Er zijn conflicten op het werk waarmee je aan de slag moet;

– Je voelt dat jouw prestaties door je leidinggevende ondergewaardeerd worden;

– Je bent bereid om jouw kwaliteiten te ontwikkelen;

– Verbetering van je huidige functioneren staat bovenaan jouw to do list ;

– Benieuwd naar welke droom of ambities jij hebt en hoe dit waargemaakt kan worden? Loopbaancoaching helpt hierbij! ;

– Om erachter te komen wat jouw drijfveren zijn, kan jobcoaching ook heel handig zijn. ;

– Ontdek welke sterke en zwakke punten jou typeren – zo ga je gerichter actief aan de slag! ;

– Wil jij weten of een carrièreswitch iets voor jou is? Onder begeleiding vind je antwoord! ;

– Herintreders op de arbeidsmarkt die willen startten met coachen, help jobcoaching hen bovendien hierbij.;

– Teruggaan naar fulltime werken na verlof of burnout: loopbaancoaching helpt hierin.;

– Wanneer groei in functie behoren tot je ambitie denk dan ook aan begeleide coaching.

Loopbaancoach Eindhoven? Maak een afspraak bij CareerSolution Loopbaancoaching in Eindhoven en wij helpen u graag verder.

Je loopbaan moet boeiend blijven

Veel van je tijd breng je op het werk door. Voor starters kan het een uitdaging zijn, maar hoe voel je je als je langer in het vak zit? Wil je hogerop komen of toch liever wat anders gaan doen? Jouw loopbaancoach kan helpen bij de beslissingen die hieromheen gemaakt worden. Hou de passie en motivatie erbij: jouw baan is niet alleen om geld te verdienen, maar ook om jouw kwaliteiten te kunnen benutten!

Loopbaancoaching helpt je om je persoonlijke en professionele potentieel te verwezenlijken. In de training is het belangrijk dat je bepaalt welke onderdelen van je loopbaanontwikkeling het meest relevant zijn voor jouw individuele doelstellingen. Het is niet noodzakelijk, noch mogelijk, om alle aspecten van loopbaanontwikkeling aan te pakken – maar door focussen op wat er echt toe doet kun je stappen zetten die significante resultaten opleveren.

Wil je meer weten over hoe een loopbaancoach in Eindhoven te werk gaat? Een loopbaantraject is bedoeld om inzichten te verwerven over jouw werk. Jouw coach zal samen met jou door middel van gespreksvoering achterhalen wat jouw loopbaanvraagstuk precies is en er samen mee aan de slag gaan. Je persoonlijke inzet bepaalt het resultaat!

Waar op te letten bij het vinden van een goede loopbaancoach in Eindhoven?

Heel belangrijk om te weten is dat je op een paar specifieke punten kunt letten om een goede loopbaancoach voor jezelf te vinden. Hieronder vind je een opsommingen van de eigenschappen van een ervaren en goede loopbaancoach:

  • hij/zij heeft een gecertificeerde en/of geaccrediteerde opleiding afgerond
  • heeft enigszins ervaring in het coachen in zijn of haar vakgebied
  • luistert vooral en praat zo min mogelijk
  • velt geen oordeel
  • is empathisch
  • is positief
  • is stimulerend om je tot actie te krijgen
  • beschikt over eigen zelfkennis

Uiteraard beschikken de loopbaancoaches van CareerSolution over al deze eigenschappen. Wij stellen u graag in de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met onze loopbaancoach Eindhoven.

Heb je baat bij loopbaancoaching?

Zeker! Loopbaancoaching kan in vele situaties zinvol zijn, zoals het terugkeren op de arbeidsmarkt na een lange periode van ziekte, carrièreswitch, zoeken naar een nieuwe baan of ermee beginnen, hogerop willen komen binnen je huidige werkzaamheden en meer! Vind je dat jouw situatie hier niet tussen staat? Neem dan toch contact op met een loopbaancoach in Eindhoven; iedere loopbaanvraag is uniek en verdient speciale aandacht. Wat er ook speelt: door middel hiervan kun je verder groeien of juist stappen maken om hogerop te komen. Laat de loopbaancoach deze reis samen met jou starten! Uiteraard bent u naast loopbaancoaching ook welkom voor outplacement of reintegratie 2e spoor advies. Bent u werkzaam in het onderwijs? Kijk dan ook een op onze website: Onderwijs-Herstart