Kwaliteit

CareerSolution streeft ernaar de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden op het gebied van loopbaanbegeleiding, outplacement en reintegratie.

Ook de coaches die actief zijn bij CareerSolution voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard op het gebied van coaching en loopbaanadvies. Zo zijn alle coaches actief bij CareerSolution gecertificeerd door een van de drie beroepsorganisaties, de NOLOC, de Nederlandse Orde van Loopbaan Coaches of de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches of CMI, Career Management Intsitute.

Conform de ethische gedragscode van deze beroepsorganisaties hanteert CareerSolution onder andere een klachtenreglement en een privacyreglement die op elke vestiging zijn in te zien. Beiden zijn tevens hier te downloaden:

Klachtenreglement

Privacyreglement

Verder hanteert CareerSolution bij de uitvoering van haar outplacement en/of re-integratie opdrachten de volgende Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing zowel bij outplacement en/of reintegratie opdrachten van organisaties als bij outplacement en/of reintegratie opdrachten van individuele kandidaten.