Werkwijze

Één vaste coach

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bent u van harte welkom om een eerste indruk te krijgen van de coach waarmee u, als u voor ons bureau kiest, gaat werken. Samen met deze coach stelt u een plan van aanpak samen.

Het maatwerktraject dat u samen met uw coach heeft samengesteld bestaat naast de individuele coaching uit een uitgebalanceerde mix van trajectonderdelen die in uw specifieke geval het snel vinden van een passende baan zo groot mogelijk maken.  Al onze coaches hebben naast  een academisch werk en denkniveau, ervaring met recruitment van hoger opgeleiden en een pragmatische en klantgerichte instelling.

Uitgebreide mogelijkheden outplacementtraject

Elementen die regelmatig aan de orde komen in de outplacement begeleiding zijn onder andere: arbeidsmarktoriëntatie, in kaart brengen kerncompetenties al dan niet met behulp van testenverbeteren sollicitatievaardigheden en effectief netwerken.

Als aanvulling op de individuele coaching beschikt CareerSolution over een ruim aanbod aan extra faciliteiten zoals de keuzemogelijkheid uit een breed scala van testen, interessant naslagmateriaal en uiteraard een relevant formeel en informeel netwerk in zowel de profit als non-profit sector. Daarnaast kunt u gebruik maken van een applicatie die alle voor u relevante vacatures verzamelt. Deze vacatures komen niet alleen van de gebruikelijke vacature-sites maar ook van de moeilijker vindbare websites van de desbetreffende organisaties zelf.