Outplacement

Welkom op de webpagina van CareerSolution. Deze pagina is specifiek bedoeld voor werknemers of werkgevers die meer willen weten over de outplacement dienstverlening van CareerSolution

CareerSolution is een landelijk actief outplacementbureau dat zich specifiek richt op hoger opgeleiden. Door de specialisatie in de doelgroep hoger opgeleiden is CareerSolution in staat om voor die doelgroep de meest optimale dienstverlening te verzorgen. Outplacement kandidaten werken met senior hoog opgeleide ervaren coaches. Alle faciliteiten die worden ingezet zijn afgestemd op het werk en denkniveau van onze kandidaten. Een volwassen benadering die niet alleen leidt tot een hoog slagingspercentage maar ook tot een hoge klanttevredenheid.

Outplacement

2008

Opgericht in 2008

14

locaties

> 2500

succesvolle
outplacement trajecten

> 90%

jaarlijks slagingspercentage

8,9

gemiddelde klanttevredenheid

Als u belt naar 085 885 143 staan wij u graag te woord en maken wij eventueel een afspraak voor een kennismaking op een van onze 14 locaties.


Werkwijze 


De werkwijze van CareerSolution kenmerkt zich door een professionele en persoonlijke aanpak. Kandidaten werken met een vaste ervaren senior coach. Op de achtergrond van elk individueel outplacement traject is een team actief dat coach en kandidaat ondersteunt bij het vinden van een nieuwe passende functie.


Even voorstellen:

Balt Peeters

Algemeen Manager CareerSolution
Tel: 085 885 143
Mail: b.peeters@careersolution.nl

Balt is als spin in het web verantwoordelijk voor de organisatie bij CareerSolution. Hij leidt het backoffice van CareerSolution en zorgt er persoonlijk voor dat als u belt met CareerSolution uw vragen beantwoord worden en dat u snel in contact komt met de juiste coach bij u in de buurt.

Algemeen Manager CareerSolution

CareerSolution is met 35 coaches actief op 14 locaties door heel Nederland. Graag stellen we enkele van onze loopbaancoaches aan u voor. Zij zijn graag bereid om in een vrijblijvend gesprek de toegevoegde waarde van onze dienstverlening toe te lichten.

Marjan Smit Outplacement coach Amstelveen

Marjan Smit

Outplacement coach Den Bosch

Sylvia Borghols

outplacement coach Den Haag

Bud Bickes.

Outplacement coach Utrecht

Vivian Braat

coach Outplacement services

Caroline Hulshoff

Outplacement coach Rotterdam

Arjan Geense

Outplacement coach Haarlem

Det van Rooij

Outplacement coach Amsterdam

Esther van Vlijmen

Outplacement coach Eindhoven

Astrid Boogaart

Outplacement coach Leiden

Grace Flohr

Waarom outplacement?

5 Key Benefits

Waarom
CAREERSOLUTION?

01


Specialisatie in doelgroep hoger opgeleiden is sleutel tot succes

02


Individuele benadering: 1 persoonlijke senior coach, hoogste niveau van coaching

03


Specialistisch onafhankelijk bureau: alles in-house

04

Moderne online tools: testen, job searching, client volgsysteem, opleidingen

Individuele hoogwaardige coaching staat centraal

Onze Werkwijze

Een volwassen benadering die niet alleen leidt tot een hoog slagingspercentage maar ook tot een zeer hoge klanttevredenheid. Elk outplacement traject wordt verzorgd door een vaste, ervaren outplacement coach die gewend is te werken met ervaren kandidaten werkzaam in verantwoordelijke functies.

De vaste coach is een aansprekende sparringpartner voor de kandidaat waarbij loopbaanvragen aan de orde komen die veel verder gaan dan tips over een cv of het bekende “wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik”.

PROCES

STAPPENPLAN SOLLICITATIEPROCEDURE

Kwaliteit

Gedragscode brancheorganisatie NOBCO/CMI

AVG ‘proof’

Corona maatregelen

CareerSolution werkt volgt voortdurend de meest actuele richtlijnen van het RIVM.  Mocht het nodig zijn dan passen wij onze dienstverlening aan. We werken het liefst persoonlijk op locatie maar kunnen indien nodig alle outplacement onderdelen online verzorgen.

Op onze locaties hebben wij allerlei maatregelen hebben genomen om verspreiding van het virus onmogelijk te maken. Zo vinden onze gesprekken en trainingen plaats op minimaal 1,5 meter afstand in ruimtes en locaties die met grote regelmaat ontsmet worden. Er is overal handgel aanwezig en wij maken bijvoorbeeld gebruik van beschermingsmateriaal zoals plexiglas schermen.
Voor kandidaten die daar prijs op stellen kunnen alle gesprekken en zelfs videotrainingen online via beeldbellen gehouden worden. Ook onze andere faciliteiten zoals het afnemen van testen of het vinden van vacatures via onze applicaties kunnen volledig online gedaan worden.

Bent u wellicht werkzaam in het onderwijs en op zoek naar outplacement? Wij verwijzen u graag naar Onderwijs-Herstart. Specialist in outplacement voor werknemers uit het onderwijs.


CareerSolution

Bel ons voor een afspraak.

Enter your text here...