Re-integratie 2e spoor

CareerSolution is een re-integratie en outplacementbureau met een zeer ruime ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding in het algemeen en met re-integratie trajecten in het bijzonder. Wij richten ons specifiek op hoger opgeleiden zodat wij voor deze doelgroep het optimale resultaat kunnen bereiken. 

Indien u door ziekte niet meer in uw oude functie kunt terugkeren wordt er eerst onderzocht of er binnen uw huidige organisatie mogelijkheden zijn om passende arbeid te verrichten. Wanneer dit niet het geval is kan er buiten de organisatie gezocht worden naar een passende nieuwe functie. Dit is het 2e spoor re-integratie traject. Het is niet altijd een makkelijke opgave om snel weer aan de slag te zijn op een nieuwe functie die perfect past bij de mogelijkheden en ambities. Gelukkig is CareerSolution de perfecte partner voor hoger opgeleiden die via re-integratie beginnen aan een nieuwe stap in hun loopbaan. CareerSolution helpt u weer verder.

Begeleiding re-integratie 2e spoor

Bij CareerSolution kunt u rekenenen op een volwassen en resultaat gerichte re-integratie begeleiding waarbij er samen met een ervaren coach gezocht wordt naar passend werk. Omdat al onze coaches ruime HR ervaring hebben kennen zij de arbeidsmarkt goed genoeg om de soms complexe 2e spoor re-integratie trajecten tot een goed einde te brengen.

CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacement bureau. Onze opdrachtgevers bestaan uit zowel profit als non-profit organisaties. Wij streven ernaar de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren op het gebied van loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie 2e spoor. Doordat alle coaches bij CareerSolution goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de wet en regelgeving kunnen werkgevers er gerust op zijn dat de verzorgde trajecten volledig voldoen aan de gestelde eisen door UWV en aan de bepalingen in de Wet Verbetering Poortwachter.

Werkwijze
Re-integratie is vaak een complex vraagstuk, zeker als het om re-integratie van hoger opgeleiden gaat.
CareerSolution helpt u graag weer op weg. Rekening houdend met het verloop van het ziekteproces en de werksituatie bij de werkgever wordt er een traject uitgestippeld dat is afgestemd op uw specifieke situatie met als doel het verwerven van passend werk dat past bij uw ambitie, ervaring en belastbaarheid. 

De kern van de re-integratie trajecten van CareerSolution is de individuele coaching. Onze coaches zijn professionele coaches die allen gecertificeerd zijn door één van de beroepsorganisaties in Nederland. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijgt u een eerste indruk van de loopbaancoach waarmee u gaat werken. 

In het reintegratie traject kunnen indien nodig opgenomen worden: arbeidsmarktoriëntatie,  effectief solliciteren en effectief netwerken.

Daarnaast beschikt CareerSolution over een ruim aanbod aan extra ondersteunende faciliteiten zoals het inzetten van testen. Als onze coaches zijn gecertificeerd tot het afnemen van loopbaantesten. U krijgt indien gewenst de beschikking over naslagmateriaal. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om met behulp van jobhunting precies die vacatures te verwerven die bij u passen.

Voor re-integratie bij CareerSolution kunt u terecht op één van onze vestigingen in: Amsterdam (twee vestigingen), Haarlem, Utrecht, Den Haag, Leiden, Amstelveen, Heerhugowaard, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Groningen en Rotterdam. Klik hier voor de contactgegevens. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@careersolution.nl. Wij zijn u altijd graag van dienst!