Re-integratie 2e spoor

CareerSolution is een re-integratie en outplacementbureau met een zeer ruime ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding in het algemeen en met re-integratie trajecten in het bijzonder. Wij richten ons specifiek op hoger opgeleiden zodat wij voor deze doelgroep het optimale rendement kunnen bereiken. Onze deskundigen helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor al uw arbeidsvraagstukken en zij staan altijd voor u klaar. Wij gaan vanuit uw kwaliteiten, specifieke loopbaanwensen en ontwikkelmogelijkheden opzoek naar een passende functie.

Indien u door ziekte niet meer in uw oude functie kunt terugkeren wordt er eerst onderzocht of er binnen uw huidige organisatie mogelijkheden zijn om passende arbeid te verrichten. Wanneer dit niet het geval is kan er buiten de organisatie gezocht worden naar een passende nieuwe functie. Dit is het 2e spoor re-integratie traject. Het is niet altijd een makkelijke opgave om snel weer aan de slag te zijn op een nieuwe functie die perfect past bij de mogelijkheden en ambities. Gelukkig is CareerSolution de perfecte partner voor hoger opgeleiden die via re-integratie beginnen aan een nieuwe stap in hun loopbaan. CareerSolution helpt u weer verder.

Begeleiding re-integratie 2e spoor

CareerSolution biedt maatwerktrajecten waarbij u kunt rekenen op ervaren coaches die exact de weg weten om een succesvol vervolg van uw loopbaan te realiseren. Al onze coaches zijn gecertificeerd door één van de drie beroepsorganisaties: NOLOC (Nederlandse Orde van Loopbaan Coaches), NOBCO (de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches) of CMI (Career Management Institute). Daarnaast hebben wij een breed netwerk en een zeer ruime ervaring op het gebied van re-integratie trajecten. (46) Onze reïntegratie begeleiding is pragmatisch en gericht op het succesvol verwerven van een baan of opdracht waarvan u bepaalt of deze passend is of niet. Neemt u gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden of voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak op één van onze 13 vestigingen. Onze deskundigen zetten zich proactief in en zorgen ervoor dat u snel weer aan het werk kunt en een passende functie krijgt!

CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacement bureau. Onze opdrachtgevers bestaan uit zowel individuele kandidaten als organisaties (zowel profit als non-profit). Wij streven ernaar de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren op het gebied van loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie.

Werkwijze
Re-integratie is vaak een complex vraagstuk, zeker als het om re-integratie van hoger opgeleiden gaat.
CareerSolution helpt u graag weer op weg. Rekening houdend met het verloop van het ziekteproces en de werksituatie bij de oude werkgever wordt er een traject uitgestippeld dat is afgestemd op uw specifieke situatie met als doel het verwerven van een nieuwe functie die past bij uw ambitie, ervaring en belastbaarheid. Onze trajecten zijn maatwerk en wij staan altijd graag voor u klaar om in een vrijblijvend gesprek de wensen met betrekking tot het gewenste re-integratie traject te bespreken. (28)

De kern van de re-integratie trajecten van CareerSolution is de individuele coaching. Onze coaches zijn professionele coaches die allen gecertificeerd zijn door één van de twee actieve beroepsorganisaties in Nederland. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijgt u een eerste indruk van de loopbaancoach waarmee u, als u voor ons bureau kiest, gaat werken. Samen met deze coach stelt u een plan van aanpak samen dat voldoet aan de wensen die u heeft ten aanzien van uw re-integratie.

In het reintegratie traject kunnen indien nodig opgenomen worden: arbeidsmarktoriëntatie,  effectief solliciteren en effectief netwerken.

Daarnaast beschikt CareerSolution over een ruim aanbod aan extra ondersteunende faciliteiten zoals het inzetten van testen. Als onze coaches zijn gecertificeerd tot het afnemen van loopbaantesten. U krijgt indien gewenst de beschikking over naslagmateriaal. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om met behulp van jobhunting precies die vacatures te verwerven die bij u passen.

Voor re-integratie bij CareerSolution kunt u terecht op één van onze vestigingen in: Amsterdam (twee vestigingen), Haarlem, Utrecht, Den Haag, Leiden, Amstelveen, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Groningen en Rotterdam. Klik hier voor de contactgegevens. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@careersolution.nl. Wij zijn u altijd graag van dienst!