outplacement voor het onderwijs

 

Outplacement voor het onderwijs

Werknemers uit het onderwijs die op zoek zijn naar een andere baan, kunnen bij CareerSolution outplacement terecht. CareerSolution is lid van Oval en verzorgt daardoor outplacement trajecten voor het onderwijs. Dit maakt CareerSolution de juiste partner als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in je carrière.

De outplacement trajecten van CareerSolution zijn speciaal ontwikkeld voor werknemers uit het onderwijs. Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe baan die bij je past. Tijdens een outplacement traject krijg je begeleiding van ervaren coaches, die je helpen om jouw doel te bereiken. Outplacement is dé oplossing als je op zoek bent naar een nieuwe baan in het onderwijs. Wacht niet langer en neem contact met ons op! CareerSolution heeft zelfs een gespecialiseerde afdeling specifiek voor reintegratie voor het onderwijs en outplacement voor het onderwijs, genaamd Onderwijs-Herstart.

Wat is outplacement precies?

Outplacement is een dienst die bedrijven aanbieden aan werknemers die (dreigen) te worden ontslagen. Het doel van outplacement is om de werknemer te helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Dit kan door middel van verschillende diensten, zoals: – Een intakegesprek met een loopbaancoach – Een CV en sollicitatie brief check – Tips voor het vinden van een nieuwe baan – Begeleiding tijdens sollicitatieprocedures – Training in solliciteren en netwerken. Klik hier voor meer informatie over outplacement of over outplacement trajecten.

Outplacement is dus een traject waarbij je wordt begeleid door een loopbaancoach bij het vinden van een nieuwe baan. Het doel van outplacement is dat je, met behulp van de coach, snel een nieuwe baan vindt die bij je past. Je krijgt dus hulp bij het schrijven van je CV en sollicitatiebrief, maar ook tips voor het zoeken naar een nieuwe baan en begeleiding tijdens sollicitatieprocedures. Je bent vast wel bekend met het participatiefonds. Dit is een fonds waar werknemers in aanmerking komen als ze worden ontslagen. Het doel van het participatiefonds is om mensen te helpen bij het vinden van een nieuwe baan of opleiding. Als je aan de criteria voldoet, kun je dus gebruikmaken van outplacement via het participatiefonds. Neem contact met ons op om te checken of jij in aanmerking komt voor outplacement via het participatiefonds!

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies voor het optimaal functioneren van deze site. Door gebruik te maken van deze website, stemt u hiermee in.