Outplacement Reintegratie Amstelveen

Bezoek ons kantoor in Amstelveen:
Outplacement en reintegratie Amstelveen:
Professor J.H. Bavincklaan 7
1183 AT Amstelveen
085-8885-143

info@careersolution.nl

Op zoek naar een outplacement of re-integratiebureau in Amstelveen? Onze loopbaancoaches helpen u snel weer op weg door samen met u op zoek te gaan naar een nieuwe baan. CareerSolution gaat vanuit uw specifieke loopbaanwensen, kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden op zoek. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we graag met u de mogelijkheden.

Outplacement en reintegratie Amstelveen

Professor J.H. Bavincklaan 7
1183 AT Amstelveen

Outplacement en re-integratie begeleiding

Onze outplacement en re-integratie specialisten zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden. Bent u op zoek naar een nieuwe functie en komt u in aanmerking voor outplacement?  Bij Outplacement en re-integratie in Amstelveen bent u verzekerd van professionele hulp en krijgt u de juiste ondersteuning in het vinden van passende arbeid. CareerSolution zet zich altijd proactief in en wij zorgen ervoor dat u snel weer aan het werk kunt binnen een passende functie. Onze huidige opdrachtgevers zijn zowel individuele kandidaten als organisaties (profit- en non-profit).

Outplacement en re-integratie in Amstelveen

Wij ontwikkelen maatwerk trajecten voor re-integratie en outplacement trajecten. Wij weten wat er speelt op de huidige arbeidsmarkt en zijn succesvol in outplacement en re-integratie voor hoger opgeleiden. Zo vinden jaarlijks meer dan 80% van onze kandidaten een nieuwe passende baan.

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze deskundigen om uw wensen te bespreken met betrekking tot het traject. U vindt ons op de Professor J.H. Bavincklaan in Amstelveen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden bij Outplacement en re-integratie in Amstelveen?

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze gecertificeerde loopbaancoaches. Dat kan eenvoudig door ons centrale nummer te bellen: 085-8885-143 of een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst!

Op zoek naar een deskundig outplacement en re-integratie bureau bij in de omgeving? U kunt bij CareerSolution terecht op één van de 13 vestigingen door heel Nederland. U vindt ons in Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Groningen. CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacement bureau.