Outplacement Utrecht

Voor outplacement of reintegratie tweede spoor begeleiding in Utrecht bezoekt u ons kantoor voor een vrijblijvende kennismaking:

CareerSolution Utrecht

Maliebaan 453581 CD Utrecht

085-8885-143 

info@careersolution.nl

Indien u belt met ons algemene nummer dan staan wij u graag te woord. Wenst u meer informatie over onze dienstverlening of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Utrecht. Wij vernemen het graag!

Op onze website vindt u meer informatie over outplacement, re-integratie tweede spoor en assessments.

Outplacementbureau Utrecht

CareerSolution Utrecht

Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht

Outplacement en re-integratie tweede spoor bij CareerSolution Utrecht

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor outplacement of reintegratie 2e spoor in Utrecht? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze gecertificeerde loopbaancoaches. Dat kan eenvoudig door ons centrale nummer te bellen: 085-8885-143 of een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst!

Wanneer de dienstverlening is afgestemd op een specifieke doelgroep zal voor die doelgroep de best mogelijke begeleiding gerealiseerd kunnen worden. Bij CareerSolution is dat outplacement en reintegratie tweede spoor begeleiding specifiek voor hoger opgeleiden. Dat onze werkwijze succesvol is blijkt onder meer uit het feit dat meer dan 95% van onze kandidaten binnen de looptijd van het traject weer aan de slag is in passend werk.

CareerSolution is een middelgroot outplacement en re-integratie bureau met 13 vestigingen in Nederland.

Voor een vrijblijvende kennismaking inzake een mogelijk outplacement of tweede spoor traject bent u van harte welkom op onze vestiging in Utrecht. Wij zijn gevestigd op de Maliebaan 45, 3581 CD in Utrecht.

Klik hier voor ons contact gegevens

 

Ben je op zoek naar outplacement in Utrecht?

CareerSolution Outplacement Utrecht is gespecialiseerd in het begeleiden van hoog opgeleide kandidaten. Door onze specialisatie zijn wij in staat om de meest optimale resultaten te bereiken. Dat geldt niet alleen voor het resultaat maar vooral ook voor de klanttevredenheid.

Komt u in aanmerking voor outplacement?  Of wenst u als werkgever meer informatie over tweede spoor trajecten? Bel ons voor meer informatie, wij staan u uiteraard graag te woord.

Hoe ziet een outplacement in Utrecht er uit?

We starten met een kennismaking. Dit gesprek is bedoeld om duidelijk te krijgen welke onderdelen het best passend zijn in het outplacement en waar de focus op komt te liggen van de individuele coaching. Kandidaten bij CareerSolution outplacement mogen altijd rekenen op een outplacement traject waarbij gewerkt wordt met een vaste gecertificeerde outplacement coach. Een coach die een ruime ervaring heeft in het begeleiden van hoog opgeleide outplacement kandidaten.

Hoe is het outplacement programma samengesteld?

Dat hangt er vanaf. Het traject is in elk geval afgestemd op de doelgroep die wij begeleiden. De hoger opgeleiden. Vaak is een outplacement traject samengesteld uit opvolgende fasen: ontslagverwerking (indien nodig), loopbaan oriëntatie, netwerken en het aanscherpen van de presentatie vaardigheden. Zo werk je met jouw persoonlijke coach aan zelfreflectie, verken je je actuele positie op de arbeidsmarkt. Elke outplacement kandidaat wordt aangemoedigd om keuzes te maken die gaan leiden tot een duurzaam arbeidsverband zodat de loopbaan vervolgd kan worden met een nieuwe functie waar je als werknemer perfect tot je recht komt.

Wat zijn eigenlijk de voordelen van outplacement?

Outplacement heeft een aantal grote voordelen. Een van de voordelen ligt voor de hand:  u vindt sneller een duurzame nieuwe functie dan wanneer u zonder outplacement gaat solliciteren. Een ander voordeel van outplacement is dat u de kans vergroot dat u een nieuwe functie vindt die beter bij u past. Het is uiteraard verstandig om zo snel mogelijk met outplacement te beginnen.

Outplacement begeleiding kan u op vele gebieden verder helpen: verwerking van het ontslag, zelf analyse, sollicitatie begeleiding, netwerken, jobsearching, begeleiding naar ondernemerschap en vergeet ook de unieke online academy niet van CareerSolution.

Wij zien u graag op ons kantoor in Utrecht voor een vrijblijvende kennismaking. Bellen voor meer informatie kan uiteraard ook.