Outplacement Utrecht

Voor outplacement en reintegratie in Utrecht bezoekt u ons kantoor voor een vrijblijvende kennismaking:

CareerSolution Utrecht
Maliebaan 45
3581 CD Utrecht
085-8885-143 
info@careersolution.nl

Bent u hoger opgeleid en op zoek naar een outplacement en re-integratiebureau in Utrecht? Voor outplacement en re-integratie in Utrecht bent u bij CareerSolution aan het juiste adres. Wij zijn succesvol in outplacement en re-integratie voor hoger opgeleiden. Zo vinden jaarlijks meer dan 80% van onze kandidaten, zowel individuele kandidaten als organisaties (profit- en non-profit) een nieuwe passende baan.

CareerSolution Utrecht

Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht

Outplacement en re-integratie begeleiding

Wilt u na uw opleiding meteen aan de slag gaan? Bent u op zoek naar een nieuwe functie? Of bent u helaas werkloos geworden? CareerSoltion helpt u bij het vinden van een oplossing voor al uw arbeidsvraagstukken en – problemen. Onze outplacement en re-integratie specialisten zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden en u bent bij ons verzekerd van de juiste ondersteuning in het vinden van passende arbeid. Wij maken duidelijke en heldere afspraken met zowel de kandidaten als de opdrachtgevers. CareerSolution zet zich ten allen tijden proactief in. Wij zorgen ervoor dat u snel weer aan de bak kunt!

De specialisten van CareerSolution zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleiden en zij helpen u met het zoeken naar een nieuwe, passende baan. Dit kan een baan zijn in dezelfde branche waar u voorheen werkzaam was, maar dit kan ook een baan zijn in een compleet andere niche. Misschien heeft u er zelfs wel aan gedacht om zelfstandig ondernemer te worden. Alles kan, alles mag!

Outplacement Utrecht

Wij ontwikkelen professionele maatwerk trajecten voor re-integratie en outplacement. Centraal in de trajecten staan uw wensen.  Wij kennen alle ins en outs van de huidige arbeidsmarkt en kunnen u deskundige begeleiding bieden bij uw zoektocht naar een nieuwe baan.  Wilt u eerst kennismaken en met één van onze deskundigen? Op afspraak kunt u bij ons terecht voor een oriëntatiegesprek, om uw wensen met betrekking tot het traject te bespreken. Wij helpen u altijd graag weer op weg! U vindt ons op Maliebaan 45 in Utrecht.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden bij Outplacement Utrecht? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze gecertificeerde loopbaancoaches. Dat kan eenvoudig door ons centrale nummer te bellen: 085-8885-143 of een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen. Wij zijn u  altijd graag van dienst!

CareerSolution is een middelgroot outplacement en re-integratie bureau met 13 vestigingen in Nederland. U vindt ons in Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Groningen.