Outplacement Utrecht

Voor outplacement of reintegratie tweede spoor begeleiding in Utrecht bezoekt u ons kantoor voor een vrijblijvende kennismaking:

CareerSolution UtrechtMaliebaan 453581 CD Utrecht085-8885-143 info@careersolution.nl

Bent u hoger opgeleid en op zoek naar een outplacement en re-integratiebureau in Utrecht? Voor outplacement en re-integratie in Utrecht bent u bij CareerSolution aan het juiste adres. 

CareerSolution Utrecht

Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht

Outplacement en re-integratie tweede spoor bij CareerSolution Utrecht

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor outplacement of reintegratie 2e spoor in Utrecht? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze gecertificeerde loopbaancoaches. Dat kan eenvoudig door ons centrale nummer te bellen: 085-8885-143 of een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst!

Wanneer de dienstverlening is afgestemd op een specifieke doelgroep zal voor die doelgroep de best mogelijke begeleiding gerealiseerd kunnen worden. Bij CareerSolution is dat outplacement en reintegratie tweede spoor begeleiding specifiek voor hoger opgeleiden. Dat onze werkwijze succesvol is blijkt onder meer uit het feit dat meer dan 95% van onze kandidaten binnen de looptijd van het traject weer aan de slag is in passend werk.

CareerSolution is een middelgroot outplacement en re-integratie bureau met 13 vestigingen in Nederland. U vindt ons in Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Alkmaar.

Voor een vrijblijvende kennismaking inzake een mogelijk outplacement of tweede spoor traject bent u van harte welkom op onze vestiging in Utrecht. Wij zijn gevestigd op de Maliebaan 45, 3581 CD in Utrecht.