Outplacement Heerhugowaard

Bezoek onze re-integratie en outplacement locatie in Heerhugowaard:
Outplacement en reintegratie Heerhugowaard:
Stationsplein 99
1703 WE Heerhugowaard
085-8885-143 (centraal telefoonnummer)
info@careersolution.nl

CareerSolution verzorgt outplacement en re-integratie 2e spoor trajecten voor hoger opgeleiden in Heerhugowaard. Onze trajecten bestaan voor een groot gedeelte uit individuele coaching en zijn altijd maatwerk.

Outplacement en reintegratie Heerhugowaard

Stationsplein 99, 1703 WE Heerhugowaard

Outplacement en re-integratie 2e spoor Heerhugowaard

CareerSolution verzorgt maatwerktrajecten op het gebied van re-integratie en outplacement en wij nodigen u graag uit om op afspraak vrijblijvend bij ons langskomen voor een oriëntatie gesprek. Graag helpen wij u weer op weg! U vindt ons op het Stationsplein 99 in Heerhugowaard.

Onze dienstverlening

Wij denken graag met u mee en gaan samen met u opzoek naar een passende baan. Wij beschikken over een breed netwerk en onze deskundigen staan altijd voor u klaar. Wij helpen u graag bij het vinden van een oplossing voor al uw arbeidsvraagstukken en problemen. Onze outplacement en re-integratie 2e spoor specialisten zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden. Vanuit uw specifieke loopbaanwensen, uw kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden gaan wij opzoek. Er worden altijd duidelijke en heldere afspraken gemaakt met zowel de opdrachtgever al de kandidaat.  CareerSolution zet zich proactief in  en wij zorgen ervoor dat u snel weer aan het werk kunt en een passende functie krijgt!

Outplacement en re-integratie 2e spoor

CareerSolution Heerhugowaard is gevestigd aan de Nieuwe Gracht en is zowel met openbaar vervoer als de auto goed te bereiken. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken met één van onze loopbaancoaches? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl of te bellen naar ons centrale telefoonnummer 085-8885-143. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina. CareerSolution verwelkomt u graag voor een vrijblijvende kennismaking.