Outplacementbureau Amsterdam Centrum

Bezoek ons kantoor in Amsterdam:
Outplacement en Reintegratie Amsterdam centrum:
Binnenkant 24, 1011 CA Amsterdam
info@careersolution.nl

Bent u hoger opgeleid en op zoek naar een deskundig outplacementbureau in Amsterdam? Dan bent u bij CareerSolution aan het juiste adres! Onze deskundige loopbaancoaches helpen u graag bij al uw loopbaanvragen. U kunt uiteraard vrijblijvend een afspraak maken met één van onze loopbaancoaches.

CareerSolution Amsterdam

Binnenkant 24,1011 CA Amsterdam

Outplacementbureau Amsterdam Centrum

Onze re-integratie en outplacement trajecten zijn altijd maatwerk en gepersonaliseerd. CareerSolution gaat vanuit uw specifieke loopbaanwensen, kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden.  Wij helpen u weer op weg! U vindt ons op de Binnenkant 24, midden in het centrum van Amsterdam.

Op weg naar passende arbeid

De specialisten van CareerSolution helpen u met het zoeken naar een nieuwe, passende baan. Dit kan een baan zijn in dezelfde branche waar u voorheen werkzaam was, maar dit kan ook een baan zijn in een compleet andere niche. Misschien heeft u er zelfs wel aan gedacht om zelfstandig ondernemer te worden. Alles kan, alles mag. En wij helpen u op weg! CareerSolution denkt graag met u mee én wij zetten ons brede netwerk voor u in.

Outplacement begeleiding

Onze outplacement en reintegratie adviseurs zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden. Bent u op zoek naar een nieuwe functie? Zou u uw loopbaan weer eens goed onder de loep willen nemen? Bij CareerSolution outplacement en re-integratie bent u aan het juiste adres. Wij zetten ons altijd proactief in en zorgen ervoor dat u snel weer aan het werk kunt binnen een passende functie. Onze huidige opdrachtgevers zijn zowel individuele kandidaten als profit- en non-profit organisaties.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden bij Outplacementbureau Amsterdam Centrum? Maak meteen een afspraak met één van onze loopbaancoaches. Wij staan altijd graag voor u klaar om uw wensen met betrekking tot het gewenste outplacement traject te bespreken.
Wilt u meteen een vrijblijvende afspraak maken met een loopbaancoach?  Dat kan eenvoudig door ons centrale nummer te bellen: 085-8885-143 of een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst!

Voor outplacement en re-integratie kunt u terecht op één van onze 13 vestigingen in Nederland. U vindt ons in Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Groningen. CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacementbureau.